Transcendental Meditation

Moldova: Learn Transcendental Meditation (TM)

Moldova Transcendental Meditation Teachers and TM Centers

Website: click here
Telephone: 373 69234525
Address:  Moldova street Torino 25, Chisinau
Director of center: Blanar Vitalie

Ce este Meditația Transcendentală ?

Meditația Transcendentală este cea mai pură, mai simplă, și mai eficientă formă de meditație pe care a cunoscut-o lumea.

Este tehnica pura a transcenderii – de așezare la nivelul cel mai simplu, cel mai puternic al conștientei – neatinsa de nici un fel de control al minții sau procesului de gândire.

Meditația Transcendentală permite minții să se stabilească în interior dincolo de gând la nivelul cel mai tăcut și mai liniștit de conștiință – propriul Sine.

Cum funcționează Meditația Transcendentală?

Meditația Transcendentală permite minții sa depaseasca gandirea in mod simplu, natural și fără efort și să aibe experienta unei stari de conștiință de liniste alertă. Această experiență profund odihnitoare a transcenderii reamprospateaza mintea si corpul, aducand numeroase beneficii în viața de zi cu zi.

Prin ce se diferențiază Meditația Transcendentală

Meditația Transcendentală este unica. Este fundamental diferită de alte sisteme de meditație și relaxare. Un studiu recent asupra activitatatii cerebrale in timpul meditației, publicat în “Consciousness and Cognition” identifică trei categorii fundamentale de meditație: focalizarea atenției, monitorizare sau mindfulness și auto-transcenderea automată – o nouă categorie introdusă de către autori pentru a descrie Meditația Transcendentală.

Most popular

No posts found.