Transcendental Meditation

Romania: Learn Transcendental Meditation (TM)

Transcendental Meditation in Romania: Teachers and TM Centers

National TM website: click here
Telephone: +4072 9684398

Adresa: Str. Mendeleev 7-15, sectorul 1, Bucuresti, Romania

Bucuresti

Andy Neagu
Tel: 0729 68 43 98 sau  0742 371 895
andy.neagu@gmail.com

meditatie transcendentala tm romania profesorNicolae Stoian
Profesor de Meditatie Transcendentala: “Așteptam cu nerabdare să auzim de dvs. și sa va ajutam sa aflati mai multe despre învățarea Meditatiei Transcendentale”

Tel: 0729 68 43 98 sau  0742 371 895
e-mail: nicholasstoian@hotmail.co.uk
skype: nicholas.stoian

Tmisoara

Adresa: Str Protopop George Dragomir Nr 6. Ap 9, Timisoara, Romania
Nicolae Stoian
Tel: 0729 68 43 98 sau  0742 371 895
e-mail: nicholasstoian@hotmail.co.uk
skype: nicholas.stoian

Odorhei

Adresa:  Str. Kossuth Lajos nr. 28,  Odorhei.  Harghita
Anna Balint
Tel. 0740613935
e-mail: balintanna777@gmail.com
skype: balintanna777

Cum sa inveti Meditatia Transcendentala

Exista sapte etape pentru a invata Meditatia Transcendentala:

Etapa 1: Conferinta introductiva

Dacă sunteti interesat sa invatati mai multe despre Meditatia Transcedentala, va puteti inscrie pentru una din discuțiile noastre introductive gratuite. Instructorii nostri cu experienta va explica modul în care puteti beneficia de MT, felul în care aceasta este diferită de alte practici și va raspund la orice întrebari legate de MT . Oricine este interesat poate participa, discutiile sunt complet gratuite și nu exista nici o obligație de a învăța tehnica MT (1 ora – gratuit).

Discuții introductive sunt tinute în mod regulat de catre centrele de predare din țara. Intalniri persoanale sunt de asemenea disponibile, la cerere dar cu programare.

Etapa 2: Conferinta pregatitoare

Mecanica tehnicii Meditatiei Transcendentale – cum functioneaza, de ce este ușor de învățat și de ce practica este lipsita de efort, modul în care aceasta este diferită de alte forme de meditație și originile sale. (45 minute – gratuit).

Etapa 3: Interviu personal

Aflați mai multe amanunte printr-o întâlnire privată cu un instructor MT atestat. (10-15 de minute – gratuit)

Vă rugăm să rețineți: Etapele 2 și 3 pot fi parcurse în același timp cu Etapa 1

Următoarele etape (etapele 4-7), trebuie să aibă loc pe parcursul a patru zile consecutive

Etapa 4: Instuirea personala

Cu un instructor atestat. (1-2 ore)

Etapa 5: Primul seminar

Pentru a verifica corectitudinea practicii si a primi instructiuni suplimentare (1-2 ore)

Etapa 6: Al doilea seminar

Intelegerea mecanicii tehnicii MT (1-2 ore)

Etapa 7: Al treilea seminar

Înțelegerea fazelor superioare ale dezvoltării umane (1-2 ore)

6-Luni de urmarire

După ce veti fi parcurs primele șapte etape de instruire, veți avea cunoștințe intelectuale și experiența necesara pentru a practica în mod corespunzător tehnica Meditatiei Transcendentale.

Urmează o serie de întâlniri importante, personale, cu instructorul dvs. și lectii in continuare – oferite fara nici un cost suplimentar.

Aceste sesiuni stabilizeaza corectitudinea practicii meditației pentru a vă asigura ca obtineti toate beneficiile ce decurg din MT. Ele sunt programate de comun acord cu instructorul de-a lungul acestor prime șase luni de practică MT. Aceste sesiuni de follow-up sunt opționale, dar foarte recomandate.

Sprijin pe toata durata vietii

Ca absolvent al cursului MT, sunteți eligibil pentru programul de sprijin pe viață oferit de orice centru MT. Acesta include îndrumare personala pentru practica meditației, cursuri avansate, evenimente speciale, meditații de grup, și serbari.

Dacă veti dori vreodată să va reîmprospătati practica MT sau sa primiti instrucțiuni suplimentare, acest lucru este posibil contra unui cost minim prin orice centru MT.

Taxele de curs pentru Meditatia Transcendentala

Onorariile noastre de curs acopera programul complet de sase luni, va invata tehnica si va ajuta sa deveniti complet autonomi în practica Meditatiei Transcendentale.

Preturi standard

Exista mai multe modalitatii de plata:

  • 150 EUR : salariati
  •   75 EUR : studenti, pensionari

Dupa inceperea cursurilor banii nu mai pot fi restituiti. Preturile standard sunt in EUR dar se va plati echivalentul in lei.

Exceptii

Va rugam sa nu ezitati sa discutati circumstantele individuale cu profesor local.

Costuri curs pentru familii

250 EUR pentru intrega familie (rude de gradul unu: sot, sotie, copii indiferent de numarul lor si bunici

Un parinte este necesar să fie practicant al meditatiei transcedentale inainte de a invata copilul lor sau ei vor trebui sa învete în acelasi timp.

  • Copiii sub 10 invata o tehnica special adaptate la stadiul lor de dezvoltare.

Oferta pentru cursuri de grup si la cerere

Putem sa va oferim cotatii de pret pentru instruirea privata a unor grupuri si cursuri pentru institutiile de afaceri si educationale la sediul acestora. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii..

Ce este Meditația Transcendentală ?

Meditația Transcendentală este cea mai pură, mai simplă, și mai eficientă formă de meditație pe care a cunoscut-o lumea.

Este tehnica pura a transcenderii – de așezare la nivelul cel mai simplu, cel mai puternic al conștientei – neatinsa de nici un fel de control al minții sau procesului de gândire.

Meditația Transcendentală permite minții să se stabilească în interior dincolo de gând la nivelul cel mai tăcut și mai liniștit de conștiință – propriul Sine.

Cum funcționează Meditația Transcendentală?

Meditația Transcendentală permite minții sa depaseasca gandirea in mod simplu, natural și fără efort și să aibe experienta unei stari de conștiință de liniste alertă. Această experiență profund odihnitoare a transcenderii reamprospateaza mintea si corpul, aducand numeroase beneficii în viața de zi cu zi.

Prin ce se diferențiază Meditația Transcendentală

Meditația Transcendentală este unica. Este fundamental diferită de alte sisteme de meditație și relaxare. Un studiu recent asupra activitatatii cerebrale in timpul meditației, publicat în “Consciousness and Cognition” identifică trei categorii fundamentale de meditație: focalizarea atenției, monitorizare sau mindfulness și auto-transcenderea automată – o nouă categorie introdusă de către autori pentru a descrie Meditația Transcendentală.

Most popular

No posts found.